Mon logo

Elk project is uniek en elk detail telt, van de eerste potloodstreep tot de oplevering van het gebouw. FCM Architects is uw partner tijdens het hele ontwerp- en uitvoeringsproces. Ons doel? Tevreden klanten en uw succes op lange termijn.

Dankzij ruim 25 jaar ervaring ontwikkelden wij een totaalbenadering, zodat we u van a tot z kunnen begeleiden. Ons werkterrein is ruim en FCM Architects beschikt over een team van deskundigen in verschillende domeinen die uw project op een vernieuwende manier aanpakken voor een kwalitatief eindresultaat.

ONZE FILOSOFIE

Tijdens alle etappes van het project verlenen wij advies: van het ontwerp tot de uitwerking en van de uitvoering tot de oplevering van het project. Wij vertalen de behoeften van onze klanten in een gebouw dat hun identiteit en hun waarden weerspiegelt. Meer dan alleen een project realiseert FCM Architects als het ware een visie, waarbij de realiteit en de gestelde eisen van de klant centraal staan.

Mon logo

ONZE GEBIEDEN

BIG BOOK Magazine - Function as a new experience

Mon logo

NEWSLETTER MEI 2021

En savoir plus

Toyota & Lexus Brussels - Ontdek de backstage van deze gloednieuwe commerciële ervaring!

5.500 vierkante meter van innovatie, technologie en duurzaamheid. Een fantastisch voorbeeld van architectuur die door Toyota Motor Europe is geselecteerd als het toonaangevende model voor het hele Europese netwerk. Een fantastisch erkenning voor ons team en alle projectdeelnemers.

BELLA VITA - Een vernieuwend concept voor alle generaties samen

BMW - Herentals

Een aantal elementen maakten dat de huidige concessie aan vernieuwing toe was: de bestaande BMW showroom is te klein en past niet meer binnen het nieuwe architecturaal concept van BMW, de bouwheer wenst zijn tweedehandsactiviteit terug op eigen terrein uit te voeren en intern waren er al een aantal aanpassingen geweest mbt magazijn. En savoir plus

Mon logo