COMMERCIËLE SECTOR

De doelstellingen en de zichtbaarheid van onze klanten optimaliseren, is een belangrijk aspect in onze opdracht.

Uw dagelijkse efficiëntie elke dag weer verhogen, inspelen op uw realiteit en een vernieuwend en intuïtief werkinstrument creëren voor uw team is ons vanzelfsprekend doel.

Wij wenden onze expertise aan om uw gebouw en de bijhorende logistieke processen vorm te geven.

Twee uiterst belangrijke factoren staan centraal in al onze realisaties:
Uw investering – Uw klanten

Wij engageren ons om duurzame en aantrekkelijke gebouwen te maken die inspelen op de verwachtingen van de bouwheer.

Mon logo

Onze specialiteit: merkimago en advies aan commerciële netwerken

Alleen een merkimago dat van a tot z onder controle is, overtuigt.

Dankzij onze ruime ervaring als partner van enkele grote automerken hebben wij een eigen werkwijze ontwikkeld. Die biedt commerciële netwerken de garantie dat hun normen op alle verkoop- en distributiepunten worden toegepast, zowel op het gebied van architectuur en binnenhuisinrichting als op gebied van service aan de klant en rationele organisatie van de gebouwen.

Verder kunnen wij de gehele realisatie opvolgen, tot en met de plaatsing van het meubilair en andere inrichtingen eigen aan elk merk. We bestuderen in samenwerking met de concessiehouders en de invoerders de toepassing van de normen voor elk verkooppunt en de optimale oplossingen op korte en lange termijn. Zo is de duurzaamheid van uw investering gewaarborgd.

Met een sprekende architectuur en een binnenhuisinrichting en organisatie eigen aan de filosofie van het merk, verzekeren wij herkenning en een consistente communicatie van uw merk. Of het nu gaat om een gebouw dat in overeenstemming moet worden gebracht met de normen, een verbouwing of nieuwbouw: wij hebben een methode ontwikkeld waarmee op een solide en harmonieuze wijze de waarden van uw merk tot uitdrukking kunnen worden gebracht.

FCM Architects is meer dan alleen een architectenbureau. Het is een adviesbureau dat nauw samenwerkt met alle betrokken partijen in het project: de netwerkmanagers, de marketingteams en uiteraard de concessiehouders zelf.

Sorry, only modern browsers.
->